October 5, 2022

Selvije Jao dhe Shpat Kasapi u bënë prindër për herë të parë. Ata kanë një djalë që e kanë quajtur Roel.

Së fundmi Selvija publikoi një foto të ëmbël me të. Ai qenka rritur kaq shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.