January 31, 2023

Lori Hoxha është njëra ndër trashëgimtaret e televizionit më të madh shqiptar, Top Channel.

Ka vite që Top Channel është nën drejtimin e dy motrave bukuroshe Lori dhe Sara Hoxha. Për dallim nga Sara e cila ka krijuar familje, Lori është ajo ku punën e she më të rëndësishme një jetë.

Së fundi blogerja u pa e veshur me një fustan mjaftë të hapur, ku dyshohet se fotoja ishte realizuar brenda ambienteve të Top Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *