October 5, 2022

Gili, padyshim është njëra nga divat e muzikës shqiptare.

Ani pse ka shumë vite në skenë, ajo gjithmonë ka pasur një karrierë dhe hite të pavdekshme, shkruan ORAinfo.

Përveç jetës profesionale, ajo është komentuar shumë edhe për jetën e saj private, e sidomos për pamjen e saj.

Madje, ndryshimi I saj në peshë është I dukshëm, pasi ka humbur mbi 20 kilogramë.

Sot, ajo ekspozon trupin e saj si peshk në fustan të ngushtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.