January 28, 2023

Javë më parë Prive raportoit ekskluzivisht se Einxhel Shkira dhe DJ Dagz po bëhen prindër për herë të parë.

Fillimisht lajmi është mohuar nga çifti, mirëpo Einxhel Shkira me anë të një videoje në Instagram konfirmoi lajmin e bukur.

Shihni më poshtë postimin e saj të plotë në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *