February 7, 2023

Sinan Vllasaliu është emri i njohur i skenës muzikore, gjithmonë aktual dhe i pëlqyer.

Këngëtari, gjatë gjithë kësaj kohe ka qenë mjaftë i angazhuar në dasma e ahengje të ndryshme

Së fundi, Sinan Vllasaliu ka ndarë një foto të tij dhe bashkëshortes në Instagram, ku e ka uruar atë për ditëlindjen.

Në urimin drejtuar të shoqes, këngëtari nuk ka lënë pa treguar se bashkë kanë kaluar edhe shumë sfida.

Probleme bashkëshortore, shëndetësore, apo…?/Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *