January 28, 2023

Olsi Bylyku dhe Egli Tako, një ndër çiftet më të pëlqyer të showbizz-it, marrin gjithmonë vëmendjen e të gjithëve.

Së fundmi, Egli ka zhvilluar një bisedë virtuale me ndjekësit, ku ka zbuluar më shumë detaje nga jeta personale, ndërsa ka zbuluar raportin me prindërit e Olsit.

“Si ia del të bashkëjetosh me prindërit e Olsit? Po të mbash marrëdhënien me të. Të lutem cili është sekreti.

Ke durim ti?,”, e pyet ndjekësi. “Unë nuk shquhem për natyrën e duruar, jam impulsive në shumicën e rasteve. Duke ditur çdokush pozicionin përkatës, nuk ka marrëdhënie që nuk funksionon,”, shkroi ajo.

Ndërkohë, ajo i është përgjigjur interesit të ndjekësve dhe sa i përket Olsit, pasi është vënë re që ata nuk postojnë kaq shpesh si më parë. ““Olsi po xhiron filmin e tij të ri, punë kolosale.

Ndaj nuk po kalojmë shumë kohë bashkë. Faleminderit që interesoheni,”ka shkruar Egli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *