November 30, 2022

Bertan Asllani është këngëtari shqiptar nga Maqedonia, që për një kohë shumë të gjatë ishte shumë aktiv në skenën muzikore shqiptare.

Këngët e tij kanë qenë hite për vite me radhë, e sidomos këngët si ‘Kujt në vendin tim i thua xhan’ dhe ‘Akoma të du’.

Tani, ai është larguar krejtësisht nga skena dhe paraqitjet publike në ngjarjet muzikore shqiptare.

Bertani, tani jeton në Turqi, dhe ushtron profesionim e tij si aktor dhe në filma e seriale shumë të njohur turk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *