February 7, 2023

Ledri Vula, është njëri nga këngëtarët më të suksesshëm shqiptar i cili është nga më të preferuarit nga femrat.

Falë sukseseve në karrierën e tij, reperi numëron shumë koncerte kudo ku ka shqiptarë. Gjatë koncerteve e mbrëmjeve muzikore ai shpesh zhvillon edhe komunikim me vajzat në publik.

E së fundi një video po qarkullon në ‘TikTok’, ku Ledri, flet me një fanse e cila i tha: “Ta ha ngsha zemrën”.

Ndërkohë, një fanse tjetër dëgjohet duke thënë: “Të ha n nusja zemrën”, dhe në ato momenti Ledri reagon duke thënë: ““Hala nuk jam martu”, ku shkakton shumë të qeshura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *