December 5, 2022

Ana Gjini dhe Bruno Shemsi dolën çift nga Përputhen, ku sigurisht nuk munguan intervistat e deklaratat e dashurisë derisa një ditë të bukur vendosën ti jepnin fund.

Pas kësaj nuk u panë më bashkë e nuk u dëgjua më kurrë gjë për ta.

Por mesa duket Ana ka filluar një jetë të re.

Ajo ka qenë duke bërë një pyetësor me ndjekësit, ku në një video ka publikuar një djalë i cili duket në profil.

Të jetë vallë i dashuri i ri?

Deri më tani nuk kemi asnjë konfirmim gjithësesi çudi nuk është kështu që le të presim.

Shiko postimin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *