December 2, 2022

Don Xhoni është një prej artistëve më të talentuar të estradës shqiptare.

Ai në fillimet e tij nuk është se është komentuar për dicka tjetër përpos muzikës së tij.

Pa dyshim që tash cdo detaj nga jeta e tij bëhet lajm në media rozë.

Së fudmi, ai është komentuar për veshjen e tij e cila bënë 1.015 euro, vetëm një këmishë, pantola të shkurtër dhe një palë sandale të Donit kapin këtë vlerë./kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *