October 4, 2022

Delinda Disha është një prej aktoreve më të pëlqyera shqiptare. Në një intervistë virtuale, të zhvilluar së fundmi me ndjekësit, aktorja e humorit është shprehur se nuk do të heqë dorë ku rrë nga aktrimi.

Madje, synimet e saj shkojnë shumë larg, dhe në Hollywood. “Çfarë do bëje nëse do lije aktrimin?”, e pyeti ndjekësi ndërsa aktorja i përgjigjet: “Nuk do ta lë ku rrë”.

Ndërsa pyetjes nëse Hollywood-i është në planet e saj, aktorja tha: “Po do doja shumë por do shkoj shumë shpejt punë, besim, durim”, duke mos treguar detaje.

Kujtojmë që në një intervistë të dhënë më parë, Delinda foli për ëndrrën hollivudiane. “I thoja mamit kur isha e vogël nuk më ke bërë për Shqipëri por për Hollywood. Por sigurisht aktore Hollyeood është ëndërr,”, tha pak kohë më parë aktorja e humorit.

Aktorja e humorit, Delinda Disha ka folur për periudhën e vështirë që kaloi disa muaj më parë pasi njoftoi se kishte humbur binjakët që po priste. Së fundmi, në një bisedë virtuale që ka zhvilluar me ndjekësit, njëri prej tyre e ka pyetur për këtë moment që kaloi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.