December 3, 2022

Sarah Berisha teksa ka shpërndarë në Instagram njoftimin zyrtar të festivalit mbi performancën e Fedez, i ka bërë atij dhe një kërkesë publike.

“Të lutem merr edhe familjen me vete!”-shkruan Sarah.

Nga Fedez nuk ka patur reagime lidhur me këtë.

Por vlen të theksohet se Chiara ka komentuar disa emoji zemrash në postimin e tij./afterparty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *