January 27, 2023

Në jetën publike shqiptare, ka femra me shumicë, shumë prej tyre të pashme e atraktive.

Ndër këto femra, janë edhe modelet e këngëtaret, shumë të përfolura në median rozë.

Nuk bëjnë përjashtim as reperja Loredana Zefi dhe modelja e këngëtarja morena Taraku, mjaftë e përfolur për jetën dhe stilin e saj.

Morena, duket se e ka “pikë të dobët” Loredanen, së ciles i komenton e reagon me shumë dashuri në foto të ndryshme të postuara në rrjete sociale./kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *