November 30, 2022

Loredana dhe Ylli Limani janë shumë miq të mirë. Mbrëmjen e djeshme Ylli ka mbajtur një koncert, ku reperja ka qenë e pranishme.

Ylli Limani i shpreh dashurinë Loredanës në mes të koncertit Ajo po këndonte dhe kërcente me këngët e tij, teksa Ylli i ka bërë një dedikim publik.

Ylli Limani i shpreh dashurinë Loredanës në mes të koncertit. “Loredana të duaaaa”, është shprehur ai mes performancës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *