September 30, 2022

Një “udhëtar në kohë” nga viti 2090 pretendon se”uragani më i keq në histori” do të godasë Karolinën e Jugut në SHBA në ditët në vijim.

Kim Windell Necos, i cili pretendonte se ishte 68 vjeç në të ardhmen, tha se stuhia shkatërruese do të godiste Karolinën e Jugut, SHBA brenda pak ditësh të dielën, 14 gusht.

Udhëtari në kohë pretendon se ngjarja do të çonte në humbjen e “shumë jetësh” në bregun lindor.

“Duke paralajmëruar të gjithë se jam një udhëtar në kohë nga viti 2090.

Më 14 gusht 2022, uragani më i keq në histori godet Karolinën e Jugut.

Miliarda dëme dhe shumë njerëz humbasin jetën.”, shkroi Kim.

Mesazhi u publikua në grupin në Facebook, Time Travel, i cili ka pothuajse 30,000 anëtarë – disa prej të cilëve të gjithë i janë përgjigjur pretendimeve të guximshme.

Një përdorues iu përgjigj pretendimeve duke thënë: “Më në fund dikush që pretendon se është një udhëtar në kohë duke bërë një parashikim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.