November 30, 2022

Tim SHKUPI–“Nuk e di se si i durojnë në Kosovë?

E shihni me çka mirren: me fëmijë, me gra, me dasma, me urinë të Bagdadit, me shami të Banglladeshit, me qimet e indianit Zakir Naik, por mbi të gjitha kanë TV, e quajnë televizion islam PEACE në zemrën e Dardanisë!

Çfarë mjerim dhe çfarë e ka gjet Kosovën???

Nuk mund ta gjesh një pop në Serbi që nuk lutet dhe nuk thotë 99 herë në Ditë: Kosova është zemra e Serbisë. Toka e shenjtë e Beogradit!”

Ta dini se lidhjet e këtij janë

Shkup – Dubai – Beograd, por duke fluturuar me aeroplan, nuk e ka pa një yll!

Ky as vetë nuk e di ku është???? Mushrikët janë NEXHASA në Kuran”.

COMMENTS

Fattom Toney Mulius
njejt si me i keqperdor njerezit e vegjel ne shpirt 🙂 teper keq. ahhah DEGJONI tash ahhahh edhe pse nuk njihemi por te komentoj besoj nuk hidherohesh .

Ilir H. Zhitia
Tim Shkupi,
-Detyrimi që fëmijët të veshën sipas udhëzimeve islamiste nënshtruese nuk është në rregull.
-Imponimi religjio-politik-ideologjik ndaj fëmijeve nuk është në rregull.
-Abrahamikëve konzervator u ka humbur arsyeja e shëndoshë.
-Abrahamizëmpolitizmi është frymë mjerane, e prapambetur, izoluese, nënshtruese.
– Disa shkurtpamësve islamizmi u është bër drogë.

Skënder Morina
Serbët gjithë ditën për tokën shqiptare thonë :Kosova është pjesë e Serbisë, ndërsa shqiptarëve s’u del nga goja të thonë :Kosova është tokë shqiptare dhe pjesë Shqipërisë.

Nëse shqiptarët se thonë të vërtetën e tyre atëher duhet të gëlltisin çdo ditë gënjeshtrën serbe e serbët ndihen krenarë për gënjeshtra e ne nuk krenohemi me të vërtetën tonë historike.

Jemi mbi gjysma e kombit shqiptar që jetojmë e punojmë në tokëra të huaj në mërgim e nëse secili prej nesh shqiptarëve çdo miku në vendin ku jeton i shpjegon se Kosova është tokë shqiptare dhe pjesë e Shqipërisë dhe bashkimi është siguri jo vetëm për shqiptarët por edhe siguri për aleatët e kombit shqiptar.,atëher bota do të mësoj të vërtetën e shqiptarëve dhe do të hidhet poshtë gënjeshtra serbe.

Mos hezitoni shqiptar të thoni se Kosova është tokë shqiptare dhe pjesë e Shqipërisë sepse nëse nuk e themi ne, nga kush presim t’a thonë kët të vërtet?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *