October 3, 2022

Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Ledjana Prenga është shumë aktive në rrjete sociale, ku një ndër ndjekëset i ka shkruar: Më kanë thirrur në “Përputhen”, por kam frikë të shkoj.

Ledjana ka rikujtuar periudhën kur ajo ishte konkurrente, duke i thënë ndjekëses se kjo eksperiencë do ta bëjë më të fortë.

“Maksimumi do qash si unë, do marrësh ca pauza, s’do të zërë gjumi disa netë rrjesht nga komentet, por të gjitha këto do të bëjnë më të fortë dhe kjo do të sherbejë gjithmonë në vazhdim”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.