January 28, 2023

Nuk ka pritur shumë nga nisja e lidhjes për të çuar raportin në të tjerë hapa. Fjala është për Albi Dhimën, ish-konkurentin e “Përputhen” që mbrëmë është fejuar.

Lajmin e ka bërë të ditur përmes rrjeteve sociale ku ka postuar fotografi nga ceremonia. Prej disa muajsh, Albi është në një lidhje me një vajzë shqiptare që jeton në Amerikë, të quajtur Hyrie.

Përgjatë kësaj vere, ata janë shfaqur të pandarë nga njëri-tjetri dhe mesa po shihet, të bindur në dashurinë e tyre mjaftueshëm sa për t’u fejuar kaq shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *