February 7, 2023

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka dekaruar “vajzat myslimane nuk dinë të jetojnë pa shami”.

E ndaj kësaj deklarate, ka reaguar ashpër analisti Xhevdet Pozhari. i cili tha se Balje po tenton që përmes temës së ‘shamisë’ të fitojë vota.

Madje, Pozhari e cilësoi atë si një mashtruese ordinere.

Postimi i plotë

Duda Balje: Vajzat myslimane nuk dinë të jetojnë pa shami

Po, dhe ti je shembulli i përkryer! Rekordmene e shpenzimit të karburanteve, rekordmene e mungesave në komisione parlamentare, rekordmene e udhëtimeve zyrtare. Pa i “zhdryp” pushtetit kurrë.

Dhe, del e fol për shami me ymytin me mbledh naj votë.

Mashtruese ordinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *