January 27, 2023

Pas lobimeve të shumta kundër njohjes së Kosovës, Serbia merr shpërblimin nga shteti i Danimarkës, duke e zhdukur vet atë nga harta, transmeton Kosova ime.
Edhe pse kanë kaluar mbi 20 vite që kur Kosova është ndarë nga Serbia, e kjo ndodhi përfundimisht me 17 shkurt 2008 kur Kosova shpalli pavarsinë, shteti serb nuk mund asesi të pajtohet me humbjen.

Një autoshkollë në Danimarkë në hartën e vendosur në mur, ka vendosur Serbinë brenda territorit kufitar me Kosovën. Gjegjësisht në këtë hartë është i zhdukur shteti serb.

Reagime të shumta nga qytetarët serb, madje disa me komentet e tyre dhe shpërndarjen e kësaj harte kanë kanë parodizuar edhe me lobimin disa vjeçar kundër njohjes së Republikës së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *