October 4, 2022

Fifi ka treguar një histori interesante që i ka ndodhur me Sinan Hoxhën.

Ajo bashkë me artistin kishin pasur të performonin në Angli por diçka e papritur ndodhi.

Artistja tregoi në Prive Reality se asaj iu refuzua viza dhe për këtë Sinan Hoxha ‘u hidhërua’.

Çka ndodhi më pas e kuptoni në videon e plotë më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.