December 4, 2022

Rita dhe Fidani janë cifti që po shënojn sukses në muzikë. Këngët e tyre po shndërrohen menjëherë në hite.

Së fundmi Fidani ka publikuar një video me Riten. Derisa ajo ishte duke bërë selfie Fidani e shfrytëzoi rastin ti bëj video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *