January 28, 2023

Ledjana Prenga një nga vajzat protagoniste në emisionin “Përputhen“, siç duket gjatë qëndrimit në atë program ka kaluar nëpër faza të ndryshme emocionale dhe jo të mira.

Në një koment që i është bërë në rubrikën e pyetjeve, në rrjetin e saj social “Instagram“, nga një vajzë tjetër.

Ajo ka sqaruar gjendjen e saj gjatë asaj kohe. “Max do qash si une, do marrësh ca pauza, sdo te zere gjumi disa nete rresht nga komentet, por të gjitha këto do te bëjnë me te forte dhe kjo do te sherbeje gjithmonë ne vazhdim“ ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *