January 31, 2023

Tim Shkupi-“Eshtë diplomate e respektuar. Njerëzit në Kosovë i besojnë se ka lidhje deri në Shtëpinë e Bardhë në Washington.

Përderisa Serbia ta mba territorin e Kosoves në Dinin-Kushtetutën e saj, Kosova është në luftë.
Krejt varet si kuptohet termi luftë dhe termi konflikt.

Akoma më bindës, më të rehatuar kanë qenë kështu shumë diplomatë para shpërthimit të Luftës së Dytë Botërore.

Ty, ta shajnë shtetin një pjesë e qytetarëve të Kosoves, ligjin, ta glorifikojne Rusinë dhe Kinën, të flasin për rrugën e ndriçuar me ferexhe, kjo jep deklaratë “Mos përhapni panik, s’do të ketë luftë në Kosovë!”
Atëherë, a di me shpjeguar pse Serbia po armatoset?

A thua vallë po armatoset pse mulla Shefqeti ka me shku në Beograd me mulla Memlin me thirr Ezanin, apo pse Serbia i do resurset natyrore të Kosovës?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *