January 27, 2023

“Pushtimi” i Gjirokastrës, turistët vlerësojnë edhe berberët: Janë shumë të mirë, burri im u qeth këtu (VIDEO)

Euronews Albania i ka dedikuar një kronikë turizmit në Gjirokastër, ku gjatë këtij sezoni ka një numër të madh vizitorësh nga vende të ndryshme të botës. Ata shprehen se ndihen të kënaqur me shërbimin dhe cmimet në hotelet e restorantet e Gjirokastrës.

“Këtu edhe berberët janë shumë të mirë. Bashkëshorti im u qeth këtu. Edhe cmimet janë të lira”, shprehet një turiste holandeze. “Gjirokastra është kampione deri më tani”, shprehet një turist tjetër. Ndiqni në videon më poshtë kronikën e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *