January 28, 2023

Darkë në Gjirokastër, gazetari befasohet nga fatura që pagoi

Gazetari Blendi Salaj shkruan ne faqen e tij ne Instagram se eshte befasuar nga ndryshimi qe ka pesuar Gjirokastra ne keto 10 vite.

Teksa ndodhet me familjen ne qytet, ai thote se ndryshimi eshte si nata me diten dhe se eshte befasuar nga fatura e darkes. Salaj shkruan se per 4 veta ka paguar vetem 3250 leke, ndonese fatura nuk ishte tatimore. Me poshte reagimi i tij i plote. /Argjirolajm.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *