November 30, 2022

“Koncert: këndim në kor”

“Arritja më e madhe e opozitës (kundër vetes) në Kosovë:

– Serbia dhe Vuçiqi duan paqe, Albini do luftë;

– Serbia dhe Vuçiqi pacifistë, Kosova dhe Albini luftënxitës!

– Kushdo që njofton rrezikun e agresionit nga Serbia pacifiste i ka shpallur luftë Serbisë!

– Vuçiqi engjëlli, Albini djalli!

– Reciprociteti është deklaratë lufte që Kosova i shpall Serbisë

Ka kohë që këtë melodi, bazuar në kontrapunkte, e dëgjojmë nga Serbia.
Tani kori po e këndon edhe brenda Kosovës.

Drejtues kori në Kosovë: Lumir Abdixhiku.
Luajnë në instrument:_______
Dëgjues të kënaqur:_________”

COMMENTS

Ali Sh Mehmeti
“Më e madhe se gjithësia është vetëm budallakia e shqiptarit” – Ajnshtajni 🤣

Don Pjetri
Teksti shkruar nga : Richard Grenell

Ardjan Causholli
Skllavin e mirëpaguar asht vështirë ti ja mbushëm mëndjen që respekti reciprok të afron drejt lirisë të plotë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *