January 28, 2023

Mesazhi i kundërshtarëve të Qeverisë:

„Mos flisni për sulm ushtarak nga Serbia! Ajo është shumë humane dhe shumë paqësore! Mos e poshtëroni kot!“

Grenellit nuk i pëlqen ndalimi i hyrjes në Kosovë agjentes ruse…

Halit Rrahmani-Qka krisen do pushk te mullini?-Kurgja jo ,e vrajten baben!

Idri Bajrami-Opozita aty e sheh shansin e vet per rrezimin e qeverris…

Naser Aliu-Idri Bajrami nuk po veprojne si opozitë, por thjeshtë po polemizojne në mënyrë banale! Opozita sjell alternativa: këta kritikojnë çdo gjë, mu si edhe Vuçiqi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *