October 4, 2022

Këngëtari i njohur shqiptar, Blero, është duke menduar së fundmi që aktivitetin e tij ta zhvendosë edhe në biznes.

Kjo pasi i njëjti është duke menduar një investim jashtë vendit, e që kësaj here nuk lidhet me muzikën.

Telegrafi mëson se këngëtari, emri i vërtetë i të cilit është Blerim Muharremi, ka marrë të drejtën e përfaqësimit të një brendi ndërkombëtar në Zvicër, kontrata tashmë është nënshkruar dhe thuhet se punimet për jetësimin e këtij biznesi veçse kanë filluar.

Kujtojmë që Blero ka krijuar një lidhje më të afërt me shtetin e Zvicrës, veçanërisht pas lidhjes së tij me modelen Afrona Dika, e cila është lindur dhe rritur atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.