January 31, 2023

Pas muajit të mjaltit, çifti Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kanë vendosur të kalojnë pak kohë të ndarë nga njëri-tjetri. Ata besojnë se ky vendim do t’i sjellë dobi martesës së tyre. Yjet me famë botërore mendojnë se kjo e bën dashurinë e tyre më të fortë.

Një person pranë këngëtares dhe aktores së famshme është shprehur për Hollywood Life se të dy janë të vetëdijshëm për kërkesat që ka karriera e tyre dhe mendojnë se të kaluarit kohë larg njëri-tjetrit do ta ndihmojnë marrëdhënien e tyre.

“Ata në fakt besojnë se kalimi i kohës larg njëri-tjetrit i bën më të fortë dhe është perfekte sepse kur janë të ndarë, ata fitojnë një shumë ekstreme parash. Është një situatë e favorshme”, – tha burimi duke shtuar se edhe pse janë larg, ata flasin shumë me njëri-tjetrin.

“Ata gjithmonë flasin, dërgojnë mesazhe, FaceTiming. Dhe koha që ata kalojnë larg njëri-tjetrit e bën ribashkimin përsëri shumë më të mirë. JLo i pëlqen fakti që ajo e di se burri i saj do të jetë aty për të pavarësisht se çfarë”, – shtoi burimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *