December 4, 2022

Ish-deputetin e Partisë Demokarike të Shqipërisë, ish-ministrin e Mbrojtjes së Kosovës, Ahmet Krasniqi dhe komandantin e UÇK-së, Ilir Konushevci, janë v’rarë nga i njëjti grup, ish-truproja e Sali Berishës sjell versionin e tij.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

“Është një lidhje që e bënë mes v’rasjes së Azem Hajdarit e kolonel Ahmet Krasniqi. Është e njëjta dorë jo vetëm e këtyre, por edhe në v’rasjen e gjeneral Ilir Konushevcit në të gjithë këto v’rasje”, ka thënë Izet Haxhia, ish-truproje e Sali Berishës.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Madje ai ka thënë se i njëjti grup që i v’rau këta tre persona, kishte planifikuar edhe atentatin ndaj ish-presidentit Ibrahim Rugova në vitin 1999 në Tiranë.

“Dua të them edhe diçka që ka qenë i përgatitur edhe një atentat ndaj presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova nga viti 1999, po nga ky grup dhe për arsye si duket i njoftuar nga shërbimet huaja, Rugova nuk zbriti fare nga avioni në Rinas, për të ardhur në Tiranë. Por, ato bo’mba të telekomanduara që do të përdoreshin për të eliminuar Rugovën, i janë dhënë grupit të komandës që ka eliminuar Haklajn”, ka thënë Haxhia për Magazina në Radio Dukagjini.

Izet Haxhia ishte dënuar në mungesë me 25 vjet burg për përfshirjen në v’rasjen e Azem Hajdarit në vitin 1998.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *