November 30, 2022

Arilena Ara për një periudhë të gjatë nuk ishte shumë aktive me prodhime të reja muzikore, megjithatë para pak kohësh por këngëtarja e hitit “Nëntori” solli për dëgjuesit e muzikës së saj një album.

Ky album për Arilenën ishte shumë i veçantë, pasi bukuroshja u shpreh se përfaqësonte një pjesë të saj.

E përpos muzikës, artistja ndan me ne momente nga përditshmëria e saj e në më të fundit na ka prezantuar me ‘mikun e saj’ më të ri, bëhet fjalë për një filxhan të vogël që në filmin vizatimor ‘E bukura dhe bisha’, filxhani luan rolin e një fëmije të vogël.

Bukuroshja kurrrë nuk ngurron të na tregojë ‘shpirtin e fëmijës’ brenda vetes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *