March 29, 2023

Alban Ramosaj ka bërë së fundmi një bisedë me ndjekësit në rrjete sociale, ku ata i kanë drejtuar pyetje nga më të ndryshmet.

“Kë do dëshiroje të shihje duke na përfaqësuar në Eurovision?”, e ka pyetur një prej tyre dhe Albani ka thënë emrin e Ylli Limanit.

“Ylli Limanin 24/7”, është përgjigjur këngëtari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *