March 28, 2023

“Na e shpifën me patriotizëm!Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Shemi vendosi që të shkojë në Sunny Hill dhe ta këndojë këngën e Adem Jasharit

-Shem, këngën për Adem Jasharin këndoje për çdo 17 shkurt, në festivalin Revista e Folklorit Burimor Shqiptar “Drenasi këndon” apo si quhet, në dasma e organizime të tjera vendore.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Sunny Hill është një festival i përvitshëm ndërkombëtar i muzikës në Prishtinë, ku përpos yllit tonë Dua Lipës, këndojnë edhe artistë të tjerë nga vende të ndryshme të botës që kanë emër në muzikë.

“Sunny Hill” është një organizim që ndiqet nga adhurues të muzikës jo vetëm nga publiku vendor, por nga rajoni e gjithandej botës dhe është një organizim që promovon shtetin tonë.

Dhe këta nuk vijën me ta n’ngue ty Adem Jasharin apo Qorr Ilazin, boll ma se na e shpift me këtë lloj patriotizmi, grahni atij mut sahati se ju ka ndal tash e 20 vite”.

Nexhat Haziri

Më shumë linku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *