February 7, 2023

Ana Kabashi, këngëtarja e njohur që prej vitesh tashmë është pjesë e muzikës ka dhënë një intervistë për “Panorama plus”, duke treguar anën tjetër të karrierës dhe jetës profesionale.

E pyetur se cilët do ishin të ftuarit e një darkë ideale në shtëpinë e saj, Ana tha këto emra: Barack Obama, Edi Rama, Elon Musk, Jessie J, Jay Z, Marilyn Monroe.

Më pas përmes disa postimeve në Instastory, këngëtarja sqaroi se do kishte dashur të darkonte me këta persona sepse është kurioze për jetën e tyre dhe faktin që kanë ndikim në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *