January 31, 2023

Leonora Jakupi, është ikonë e muzikës shqiptare. Ajo vazhdon që edhe më tutje të jetë e pranishme në këtë profesion, duke qenë shumë e dashur nga publiku.

Këngëtarja nga Drenica, gjithmonë ka folur për jetën e saj profesionale dhe sukseset e saj, por publiku i gjerë di pak për jetën e saj private dhe familjen e saj.

Pak persona dinë se ajo ka një motër që është e martuar, e emri i saj është Blerta. Ashtu si motra e saj e famshme, duket se edhe Blera është një femër shumë tërheqëse dhe tejet simpatike.

Shikoni më poshtë Blertën me burrin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *