December 5, 2022

Afrona Dika në shumë raste kalon në lajm dhe merr vëmendje me stilin perfekt.

Ajo duke qenë aktive me poza të shumta, gjithmonë duket perfekte dhe shkëlqen.

Pas ndarjes nga Blero, shihet që ka ndryshuar shumë, dhe duket tejet bukur me grimin që ka bërë.

Me pamjen perfekte, ajo duket se ka ndryshuar edhe stilin./kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *