June 4, 2023

Ngjarjet jo të zakonshme po ndodhin kohëve të fundit në jugun e Shqipërisë.

Së fundmi një pronar i një restoranti në Sarandë, raportohet se e ka ndjekur me thikë një klient.

Nuk dihet se pse ka ndodhur ngjarja mes tyre.

Kjo nuk është hera e parë që ka përpIasje mes pronarëve dhe kIientëve.

Disa vite më parë Mihal Kokëdhima, bëri të njëjtin gjest duke terrorizuar klientët në lokalin e tij vetëm pse këtyre të fundit nuk iu pëIqeu as ushqimi por as çmimi i lartë, shkruan Abcnews.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *