May 28, 2023

Luigj Marku, 39-vjeç nga Kallmeti i Lezhës, i cili bën thirrje ekstremiste në rrjetin social Tik-Tok e ka “pësuar keq”.

Gjatë një “live” që ai po bënte me ndjekësit e tij në TikTok ai është suImuar nga disa persona.

Në momentin që është suImuar, Marku ndodhej në një park.

Disa shqiptarë që e kanë dëgjuar i janë afruar dhe kanë nisur ta suImojnë.

Në këtë moment video “live” është ndërprerë.

Kujtojmë se Luigj Marku është bërë i famshëm për ofendimet ndaj Adem Jasharit e myslimanëve.

Këto ofendime dhe sharje të Markut mund t’i dëgjoni në videot që janë publikuar disa javë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *