May 28, 2023

Tashmë është koha që ky lèxím i yjeve të tèrhèqë shumë vèmènjen tuaj dhe t’ju sjèllë gjèra që ju do dònit t’i dègjònit.

Ajo nuk gá bòn në páráshíkimet e saj dhe këtë rádhë sjèll një lájm shumë të vèçantë për një kátegori shenjash që dùke fílluar nga java tjetër do të kènë një ngrítje në punë e kárríerë dhe në lèk.

“Nëse doni që të shùáni kuríozítetin se kush përfíton nga një rrítje páge është dèmi dhe akrèpèt që njíhen për njerëz shumë punëtorë dhe mèritòjnë ato që do ju víjnë”.

Por, lájmi më i madh është se jo vetëm ato dy shenjat, por do të jènë edhe disa të tjera që më në fùnd kjo ngrítje fínáncíare, do t’i shp ètojë nga pròb lèmet.

“Nga e hëna dhe për 15 ditët që víjnë do të arríni të prèkni një rrítje të të ardhùráve dhe lèk më shumë ndáj lùmtùròhuni dhe trègòni sa më shumë dùrím”, thotë ajo.

Për binjakët nga 12 deri më 14 të këtij muaji do të víjë një fòrcím dhe mbròjtje në shèndètin e tyre dhe në fíllim të muajit tjetër një rrítje në èkònòmi.

Ndrýshím pune dhe një bíznès me shumë fítíme dhe ide do të jetë ajo që do të ndòdhë në jetën e bricjapëve dhe ju tashmë hýni në periudhën më të gùxímshme të jetës tuaj.

Bèhùni gáti ju të vírgjèrèshës sepse më në fùnd çlíròheni nga mjáftùèshëm há lle. Mòs jètoni me pròb lèmet e të káluarës, por shíjòjeni sa më shumë atë dhùrátë që ju vjèn më 21 të muajit.

Ju të shígjetarit, dùhet që sa më párë të pránòni òfèrtën që do t’ju bèhèt nga një i afèrm dèm dhe nga ky bashkëpunim do të “líndín” lèk.

Disa nga bòrxhèt që ju gafore kèni, do të fíllojnë të márrín fùnd duke fílluar nga e hëna dhe për një kohë të gjátë nuk do përjètoni më síklète. Një e mirë e madhe ju ndòdh në fùndin e këtij muaji.

Edhe peshoret, që kánë prítur kaq shumë, tashmë do të hýjnë në një dímènsíon ky párátë, dashùria dhe shèndèti, márrin fù ínë më të madhe. Nuk bèni kèq që në Shtator të prò vòni me një bí znès.

Një nga shenjat që mbèshtètet kaq shumë në një ngrítje të madhe në fínánca është demi të cílit do t’i prèzántohen 3 pròjekte që do t’u sjèllin vetëm sùksèse në të ardhmen. Kr íza e lèkève mèrr fùnd pas dátës 16.

Dýert e fátit hápen pas dátës 15 edhe për akrèpët që këtë mùaj do të jènë me shumë fát në lídhjè me çdo çè shtje fínáncíare. Edhe për ju dáta 16 e këtij muaji sjèll një dhùrátë që shtòn më shumë ll ògárinë në bá nkë.

Dashi dhe ujori është një dyshe që këto kohë dùhet të rrínë sa më shumë bashkë dhe të kríjòjnë një fùqí së bashku pasi ky báshím do t’ju plòtèsojë çdo dèshírë që kèni pasur në vitin 2021.

Edhe një dyshe tjetër që ka fát nëse rrínë së bashku janë Luanët dhe shígjetari dhe ju do të mèrrni kaq shumë bèkíme nga Unívèrsi sa me shèndètin dhe lèkèt do ju shkòjnë fáre mirë punët. Tashmë nuk ka më “rrè mùjë” në të tashmen tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *