January 31, 2023

Alban Ramosaj njihet jo vetëm si një artist që prodhon muzikë të mirë por edhe si një nga artistët që udhëton dhe eksploron kultura të reja.

Duke qenë se këngëtarit i është vonuar avioni ai ka gjetur kohë që t’u përgjigjet disa prej pyetjeve të ndjekësve të tij.

Një nga pyetjet më të shpeshta që i bëhet Albanit është se kur do t’a publikojë këngëtari duetin me motrën e tij.Ai thotë se e ka mbaruar punën e tij por Trixa dhe Marko Polo nuk e kanë mbyllur punën e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *