February 7, 2023

Shkruan: Milaim Zeka

Rreth Zajednices te Komunave Serbe

Prej 2013, baba i shqiptarise, njeriu i derguar nga Zoti, sipas disave, rruget e Prishtines i ka la me g’jak duke e kundershtu. E ka kalle edhe Kuvendin e Kosoves.

Per fatin e keq te Kosoves, nje ndimese te madhe ne nje udhekryq te madh politik, ia paten dhene edhe Ramush Haradinaj me Fatmir Limen.

Tash, sipas te gjitha gjasave, pas signaleve diplomatike qe po vijne nga Washingtoni dhe Brukseli, Albini do te mbetet si nje lepurush perpara ariut.

Na ishte nje lepurush, i cili me nje pyell, duke mbajtur ne dore nje revole, po e kercenonte nje ari. Sa here qe e detyronte ariun te bente nje veprim te dhunshem, per ta trembur ate, zbrazte nje plumb ne ajer. Puna kishte arritur deri aty saqe lepurushi e detyroi dhunshem ariun qe ta kryente nevojen. Mirepo pikerisht tek ky numer akrobacioni, lepurushit i mbaruan plumbat. I ngelur pa plumba, Ariu iu kthye lepurushit: – E tash? Tash, tha lepurushi, po e ha ate qe e bere ti!

Mbane mire ne mend: Washingtoni dhe Brukseli kane me detyru edhe Albinin, edhe Vuqiçin, qe edhe m… e tyre kane per ta ngrene. Se sa do teproje qe te hane edhe keta “patriotat” tjere qe kane besu ne rrena, do te presim. Kemi kohe…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *