March 27, 2023

Je.ta është si një sùrp rízë e madhe dhe si një rrùgëtim që na sjèll si ulje ashtu edhe ngr .ítje gjatë gjíthë ekzístencës tonë.

Në këtë rrùgëtim, ne arríjmë të njòhim shumë njerëz, të cilët mùnd të jetë me dy-fýtyra, ose eng.jëj të rrállë që na gjènden gjíthnjë pránë dhe na ndíhmòjnë me mirësitë e shpírtit të tyre.

Por, gjatë jetës tonë, ne njíhemi edhe me sf.ídát, me pròb.lèmet me pa-síg.ùritë që na shfáqen dhe me gjíthçka tjetër që ose na bèn të f.òrtè, ose na bèn të kèrkòjmë sa më shumë ndíhmën e fátit tonë.

Që nga l.índja dhe ardhmja jonë në këtë botë, ne márrim një shenjë dhe sípas saj ne na cáktòhet edhe një qèllim në jetën tonë, si një dhùrátë nga yjet.

Dhe ai univers i madh plòt me yjet, ka përcáktùar si të mirat dhe të kè.qíjat që mùnd të na ndòdhín, por kësaj rrádhe nga yjet do të prèsím l.ajme të mira.

Janë 4 shenja që do të prèsín një favòrízím të madh dhe kështu, një pjesë e madhe e hál.lève dhe tèl.ásheve në jetën e tyre do ta gjèjnë një zgjídhje të shpèjtë dhe mbi të gjítha do t’u shtòjë jetën me më shumë gèzím.

Për më shumë, për këto shenja që do të përmèndim do të kètë edhe përmírèsime për 2 v.itet që víjnë duke i sígùrùar një ek.onòmi shumë të fò.rtè dhe një shèndèt të pa-prèkshëm nga asgjë e kèqe.

Le ta nísím sa më párë pasi me shumë gjása ju tashmë po bèhèni shumë kùrèshtár që t’i zbùlòni ato.

Në dyshen e párë .ùlen në “fròn”, gáfòrèt me bínjakët, sepse që nga l.índjá e tyre i është dhënë një fò.rcè, motívím dhe një vùl.lnet për të árrítur ato që dùan në jetën e tyre.

Edhe pse ato lù .ftòjnè duke mòs u ndá.lùr kùrrë, këto dy shenja e kanë në çdo sekondë të jetës së tyre mbèshtètjen e fatit.

Kèshtu, për të dyja këto jeta do të bèhèt më e qetë, e sígùrt dhe ju do të trájtòheni vetëm me dashùri, duke ju mbájtùr en.gjëjt lárg s.yrit të k.èq të atyre që nuk janë dot në nívèlin tuaj.

Ajo dyshe e dytë që e gjèn emrin në lístën fátlùme është dè.mí dhe peshorja që në këtë botë kánë árdhur shumë të brí.shtë, por deri më táni njíhen si shenjat më të ndèrshme që ekzístòjnë.

Ato bèk.òhen me shumë fát, jo vetëm sepse në çdo sekondë të jetës së tyre rrè.zátojnë, mirësi, por deri më sot nuk kánë k.ryer të kè.qíja dhe hí.lè dhe për këtë Universi i jèp uráta për një kohë shumë të gjátë.

Të dyja këto do t’ju mbèshtèsín ndáj dhe është mirë t’i fù.sni sa më shpèjt në jetën tuaj.

Dhe kështu, edhe juve do t’ju ècë shumë mirë në jetë, do të ndíhèni me shumë fat dhe të das.hùruar sepse të dyja këto shenja me mírèsinë e tyre ta bèjnè jetën më të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *