June 4, 2023

Doktori shqiptar nga Amerika ka sqaruar se efektet anësore të vak sinës janë të përkohshme dhe nuk ndikojnë në shëndetin afatgjatë te njerëzit.

Efekte sekondare të vak sinës që janë vënë re në SHBA janë të përkohshme zgjasin një ditë ose një ditë e gjysmë janë efekte që ndodhin në të gjitha vak sinat që nuk ndikojnë në shëndetin afat gjatë.

Kanë sjellë shenja si marrje mendsh teshtitje probleme në frymëmarrje irritim të zonës së infeksionit që nuk kanë asnjë vlerë.

Është këshilluar që njerëzit që kanë probleme alergjike të bisedojnë me mjekun thekson virologu shqiptar që punon dhe jeton në SHBA.

Mjeku ka sqaruar gjith ashtu se në SHBA vak sinimi ka nisur fillimisht në azile personelin që punon aty më pas do të vaksinohen mjekët dhe infermierët në kontakt me të së.murët me vr us më pas do vijojë me moshat mbi 70 vjeç dhe personat me së mundje të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *