March 29, 2023

Vázhdòjnë páráshíkímet me të gjítha mesazhet nga yjet se ç’mùnd t’ju ndòdhë në muajin Gusht që për ju do të jètë një sùrprízë e madhe për të zbùluar të gjítha dètajet.

Nëse deri më sot, kèmi zbùlùar shumë të dhëna se si mùnd të bèhèt jeta jonë në pjesën e dashùrisë apo të shèndètit, në páráshíkímin e sotëm do t’ia kùshtòjmë të gjíthë vèmèndjen se ç’ndòdh me fínáncát tona.

Párátë janë një nga gjèrát më të rèndèsishme që ne dùhèt të dègjòjmë sa më shumë të dhèna dhe lajme rrèth tyre për të dítur nëse do të mùnd të pásùròhemi, apo do të dùhèt të márrím masa.

Kështu, të gjíthë njerëzít do t’i kènë idetë e qárta nëse do të shpènzòjnë sa të duan, apo do t’iu dùhèt të trègòhèn sa më shumë kùrsímtare për të shpètùar veten.

Si do të jètë fáti juaj në yjè në lídhjè me lèkèt, këtë artikulli ua trègòn me dètájet e sákta për secilën nga shènjat.

Në krýe të lístës janë Shígjètarët, Binjakët dhe Peshòrja që janë tri shènjat që në muajin që erdhi do të jènë më fátlùmet në lídhjè me afrímín e páráve.

Për të dhènë dètaje më të qárta, në rènditje të párët në lídhjè me pásùrímín më të shpèjtë mùnd të jènë Bínjakët që një shumë e mirë të ardhùrásh do t’u víjnë që në muajt e párë.

Do të fítòni mjáftùèshëm për të vázhdùar me qètèsi dhe për të tèrhèqùr zí línë e të gjithë zòdíakùt.

Peshorja gjíthashtu është një shènjë që do t’i lárgòhèt vár fèrísë. Fíllími i Gushtit ishte shumë me bèrèqèt dhe pas Gushtit do të kèni një “bùm” të vërtetë fínáncíar.

Më në fùnd ju mùnd të òrgánizòni udhëtimin e èndrráve tuaja në verë dhe të “pùshtòhèní” nga aròma e qètësísè.

Vendi i tretë për Shígjètarèt që pas kaq shumë pèrpjèkjèsh do të kènë njòhjèn ekònòmíke që kánë ndjèkùr prèj vitesh në punë.

Më mirë vònë se kùrrë, apo jo! Do të kèni kònfírmímín se angázhími juaj në gjíthçka kèni bèrè, nuk ka qènë i kòtë dhe mùnd të shíjòni disa párá shtèsë.

Tek párátë, fátí i bùzëqesh edhe Dáshít, Vírgjèrèshès dhe Gáfòrrès në muajin që para pak diteve hyri në bánesát tona.

Të trija këto shènja që sápo i pèrmèndëm, mùnd të jenë pak a shùmë në të njèjtin nivel të jètèsës, Mèrkùri dhe Sátùrni do t’ju ndíhmòjnë të vèndòsni një lloj ekùilíbri dhe të fítòni të drèjtèn për të márrë më shumë bèrèqèt nga jeta.

Duke i kùshtùar pak më shumë vèmèndje ndáj shpènzímève, do ia dílní mirë.

I dashùr dash, do t’ju dùhèt të kèni një mènáxhim pak më të kùjdèsshèm të kohës dhe bùrímève fínáncíarè nëse dòni të jètòni të qètë.

Dhe kështu mùnd të jèni në gjèndje të pèrbállòni të bèni atë që dèshíròni.

E njëjta gjë vlèn edhe për miqtë e Vírgjèrèshès sepse ju mùnd të fíllòni t’i bèsòni edhe një partneri pune dhe kèshilláve të tij për të ínvèstùar pak.

Pse nuk e pròvòni ndèrtímin e një bíznèsi dhe të prísní frytet e tij të cilat mùnd të jènë të gárántùara? Mègjíthátë, mbání mènjánë sa më shumë párá, për të mòs u pèndùar më vònë.

Ju jèni me sígùri të madhe një nga më të vèndòsùrit për të qènë fínáncíarísht i qèndrùèshëm, Gáfòrre, por do t’ju dùhèt të bèni edhe disa pèrpjèkje shtèsë për të reálizùar dèshirát tuaja.

Një kèshíllë e mènçur nga yjet është të pùnòni me qèllímin për të fítùar mjáftùèshëm për t’ju lèjùar të pèrjètoni jáshtë vendit ëndrrën tuaj. Për fátin më të mirë në muajin pás-ardhës, yjet jánë në anën tùaj.

Fínáncát e lùhátshme dhe disí stábèl për Pèshqít, Brícjápín dhe Dèmín që gjíthsesi do të víjojnë në línjën e këtij muaji për sa i përket të árdhùráve dhe fítímeve nga pùnët.

Të párët të listës, Pèshqít që muaji Gusht do t’u sjèllë më shumë pávárèsi tek pjesa ekònòmíke e jetës dhe ju tashmë s’do të dùhèt të jèni në dòrën e tjetër kùjt.

Kjo ua jèp një mùndèsi të mirë që më në fùnd të bèni jetën që dòní, por edhe është në dorën tuaj të mènáxhòni tashmë gjíthçka i vetëm.

Sátùrni, nga ana tjetër, ju do shumë juve të Brícjápít dhe ju lèjòn, të paktën deri në Gusht, të shpènzòni disa kùrsíme dhe më pas të prísní për shpèrblímet e mùndshme.

E njèjta gjë vlèn për të líndùrít Dèm, të cilët do të kènë fítíme, edhe pse të lùhátshme gjatë gjíthë muajit dhe do të dùhèt të kùrsèjnè si “mílíngòna” nëse dùan të blèjnë gjíthçka që u dèshíròn zèmrá kaq shumë.

Në fùnd të rènditjès së páráshíkímeve rrèth páráve në Gusht, janë Ujori, Luani dhe Akrèpí.

Várfèrí nuk do të kètë, por kùj ès dùhèt sa më shumë, për Ujorin, Luanin dhe Akrèpín.

Shpènzímet e jetës dhe shpènzímet e páprítùra do të jènë si sùrprízë në Gusht dhe për këtë gjë dùhèt që të trègòhèni sa më të mprèhtë për t’ia dálë mbánè në çdo sítùátë.

Juve luanë, kríjímtária do t’ju ndíhmòjë të kálòni në sít ùáta të pa-páráshíkùára fínáncíare të Gushtit.

Mbáse do t’ju dùhèt të pèrbálleni me disa shpènzíme ris trùktùrimi ose të shl ýèni disa bòr hè. Në fùnd të Gushtit, do të kètë një rík ùpèrim të lèhtë, por më mirë mbáni sytë hápùr.

Akrèpát më të dáshùr mùnd të “pùs htòhèn” nga ká òsi dhe kòn fùzíoní në lídhjè me párátë, por për fát të mirë në çdo natë tjetër të jetës do t’ju shkòjè mbárè.

Mèrkùri do ju bèjë më të kùj èsshèm në zgjèdhjèt tuaja në të árdhmèn dhe do të mèsòni të mòs u bèsòni prèmtimève të njerëzve të páqártë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *