May 28, 2023

Deputeti i LDK-së Anton Quni ka kërkuar ndihmë për bashkëluftëtarin e tij, Besnik Kuqi, i cili thotë se është i palëvizshëm dhe në gjendje të rëndë shëndetësore.

Përmes një shkrimi në Facebook, Quni tha se shërimi i tij mund të bëhet jashtë vendit, mirëpo Besniku ka nevojë për ndihmë.

Për t’i ndihmuar atij, Quni e ka bashkangjitur edhe numrin e xhirollogarisë së tij dhe numrin e kontaktit: Banka Ekonomike: 1403000008837943

Numri i kontaktit:+38345 264592

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *