June 4, 2023

Dua Lipa ndodhet këto ditë në Kosovë dhe kjo për shkak të festivalit “Sunny Hill”.

Këngëtarja shqiptare me famë botërore performoi natën e parë të festivalit, ku dhuroi një super performancë të shkëlqyer. Në natën pasuese, këngëtarja ka qenë duke ndjekur festivalin pranë të pranishmëve

Teksa po ndiqte këngëtarët, Dua është përballur me një situatë të këndshme. “A të jep nana në katun”, ka qenë pyetja që i ka bërë njëri prej pjesëmarrësve këngëtares shqiptare.

Siç shihet dhe nga videoja që është bërë virale, reagimi i Dua-s është epik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *