March 29, 2023

Bearti dhe Tea ishin një çift i krijuar nga formati “Përputhën”. Edhe pse ata u lidhën jashtë programit, lidhja e tyre bëri bujë të madhe në media.

Megjithatë dashuria e madhe e cila u paraqit në rrjete sociale, përfundoj vetëm pak kohë më pas. Ata tashmë kanë ndarë rrugët dhe po e shijojnë jetën larg njëri tjetrit.

Së fundi Bearti ka publikuar një fotografi, ku trupi i tij në formë merr vëmendje, ku pa dyshim që secila vajzë do ta pëlqente ta kishte për partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *