March 29, 2023

Këngëtarja, Loredana Zefi është e njohur si për tregun e muzikës kombëtare dhe atë ndërkombëtare por duket se këngëtarin do e shofim edhe si modele njësoj sic e kemi parë edhe në videoklip me Mozzik.

Suksesi u arrit, por si dikur me Mozzik, Loredana tashmë s’po i ndahet klipeve të Noizy-t. Kësaj here Loredana ka marrë pjesë në hitin më të ri të Noyzit “Benz i ri” kësaj here jo duke kënduar por duke performuar.

Kujtojmë se një prej këngëve të bujshme ishte bashkëpunimi me Noizy-n, “Madam”, që s’dimë pse u fshi nga platforma Youtube dhe pse çunat e prishën shoqërinë e tyre.

Fjalët lart e poshtë aludonin se Mozzik ishte mërzitur se Noizy kishte nisur një romancë me ish-in e tij, Loredanën. Në fakt, s’pamë asnjë romancë, por një super projekt të titulluar “Heart Attack”.

Mozzik nga ana tjetër i është përkushtuar tregut shqiptar dhe duhet ta pranojmë se ka sjellë hite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *