January 28, 2023

Gjyste Vula, ani pse nuk është shumë aktive me sjellën e këngëve të reja, ajo vazhdon të jetë shumë e përfolur.

Karrierën e saj ajo po e vazhdon edhe më tutje, ani pse është angazhuar më shumë në dasma dhe ahengje.

Duke qenë se është shumë aktive në ahengje, ajo natyrisht që duhet të duket bukur, së fundmi ajo ka publikuar një foto ku shihet se ka dalë nga grimerja. Ajo thjeshtë shkëlqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *